Bioseminee - Seminee electrice decorative - semineu electric
Seminee electrice
0377101569

Seminee electrice

Seminee electrice sau Bioseminee ?

 

De ce să alegi șemineele electrice sau pe bioetanol pentru casa ta? E simplu, datorită avantajelor pe care suntem convinși că nu vrei să le ratezi!

Atat semineele electrice cat si Biosemineele sunt seminee decorative ce pot fi montate absolut oriunde.

Cele mai recomandabile sunt bioşemineele, deoarece spre deosebire de şemineele electrice produc o flacara adevarata, fara fum sau miros, rezultată din arderea bioetanolului, în timp ce, în cazul şemineelor electrice există doar un aspect de flacără (imitaţie de foc).

Spre deosebire de un semineu electric cel pe bioetanol are flacăra adevărată ce produce căldură în încăpere.

Știm că nu dorești emizii de gaze toxice sau fum în locuința ta, de aceea îți oferim aceste variante: șeminee electrice sau pe bioetanol!

De asemenea, preferințele tale sunt importante pentru firma noastră, astfel încât dacă optezi pentru șeminee pe bioetanol sau șeminee electrice, ele vor fi adaptate pentru spațiul în care tu dorești să fie instalate.

Mai mult, designul se potrivește opțiunilor tale în materie de design, așa că oferta noastră cuprinde șeminee electrice și șeminee pe bioetanol (seminee decorative) cu design clasic, modern, minimalist, potrivit în orice tip de spațiu.

Un avantaj de care tu ai nevoie este întreținerea facilă a produsului, de aceea șemineele electrice cat si biosemineele sunt adaptate cerințelor tale.

Prețul este de asemenea un factor important în luarea unei decizii, așa că am pregătit pentru tine șeminee electrice decorative cu prețuri reduse, ușor de manevrat și 100% ecologice!