Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Weber Traveler

Individual
Weber
94.5 cm
58.4 cm
1
63 X 35 cm
110.8 cm
La butelie pe gaz.
1
Weber Traveler este prevazut cu buton pentru reglaj debit de gaz, suport pliabil si robust pentru transport usor si ofera o inaltime optima de lucru, termometru pentru a seta usor temperatura de gatire, masa laterala de lucru si suport ustensile fiind la indemana.
Sistem de aprindere, tava curatare amovibila, capac cu maner, masuta laterala, buton pentru reglaj debit de gaz si furtun cu regulator de gaz.
1
13,7 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu aprindere piezo-electrica, care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Nu
21 kg
Negru
Pana la 5 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Iti place sa calatoresti? Weber iti ofera gratarul pe gaz Weber Traveler care ti se va portivi perfect pentru orice iesire. Grill pliabil ce ofera o dimensiune mare pentru gatit, dar totusi usor de transportat. Acest BBQ pe gaz, se incalzeste rapid si este rezistent la temperaturi inalte pentru a gati cele mai gustoase preparate specifice zonei unde calatoresti. Atentie!!! Butelia de gaz nu este inclusa, se comanda separat.
Picioare cu roti.
Pret: 2578 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×