Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Weber Q1200

Individual
Weber
39.4 cm
42 cm
1
43 X 32 cm
103.9 cm
1
Gratarele portabile moderne sunt prevazute cu: termometru incorporat pentru setare temperatura de gatire, sistem de aprindere rapida, suport din picioruse si masute de lucru laterale pliabile din fibra de sticla invelita in nylon rezistenta la temperaturi ridicate rezistent, buton pentru reglaj debit de gaz.
Sistem de aprindere, tava curatare amovibila, capac cu maner, masute laterale, buton pentru reglaj debit de gaz si furtun cu regulator de gaz.
1
3.52 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu aprindere piezo-electrica, care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Nu
14 kg
Negru
Pana la 5 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu aluminiu, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratar pe gaz portabil Weber Q1200, varianta special conceputa pentru cei pasionati de gatit un stake perfect si gustos. Fiind usor de transportat si manevrat, il poti folosi la orice iesire cu familia in natura. Grilajul de gatit este din doua bucati de fonta, usor de curatat. Termometrul incorporat in capac te ajuta la reglarea temperaturi optime de gatire, iar masutele laterale sunt un accesoriu ce iti vor oferi la indemana tot ce ai nevoie (carnea, legume, condimente etc.) pentru un gratar perfect. Alege locul favorit, ia-ti prietenii sau familia, transporta grill-ul si creeaza experiente de neuitat. Atentie!!! Butelia de gaz nu este inclusa, se comanda separat.
Picioruse din fibra de sticla invelita in nylon rezistenta la temperaturi ridicate
62.5 x 103.9 x 52.1 cm
Pret: 1755 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×