Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Weber Q1000 - Gri

Individual
Weber
36.9 cm
42 cm
1
43 X 32 cm
68.6 cm
1
Gratarele portabile moderne sunt prevazute cu: sistem de aprindere rapida, suport din picioruse de fibra din sticla invelita in nylon rezistenta la temperaturi ridicate rezistent, buton pentru reglaj debit de gaz si grill de fonta usor de curatat si de inlocuit.
Sistem de aprindere, tava curatare amovibila capac cu maner, buton pentru reglaj debit de gaz si furtun cu regulator de gaz.
1
2.49 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu aprindere piezo-electrica, care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Nu
12.2 kg
Gri/Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu aluminiu, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Variante pe diferite culori, de gratare pe gaz Weber, modelul Q1000 Gri este un produs portabil cu dimensiuni reduse, pentru un transport cat mai usor, dar tot odata ofera o suprafata decenta pentru gatit. Capacul cu inchidere etansa pentru a pastra temperatura cat mai bine, oferind astfel temperatura optima pentru gatit. Ideal pentru a iti testa retetele gustoase pe grill in balcon la bloc, camping sau oriunde doresti tu. Atentie!!! Butelia de gaz nu este inclusa, se comanda separat.
Picioruse din fibra de sticla invelita in nylon rezistenta la temperaturi ridicate
59.7 x 68.6 x 52.1 cm
Pret: 1708 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×