Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Weber Q 2000

Individual
Weber
36.9 cm
49.6 cm
1
54 X 39 cm
130.6 cm
1
Gratarele portabile moderne sunt prevazute cu: sistem de aprindere rapida , suport din picioruse si masute de lucru laterale pliabile din fibra de sticla invelita in nylon rezistenta la temperaturi ridicate rezistent, buton pentru reglaj debit de gaz.
Sistem de aprindere, tava curatare amovibila capac cu maner, masute laterale, buton pentru reglaj debit de gaz si furtun cu regulator de gaz.
1
3,5 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu aprindere piezo-electrica, care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Nu
18 kg
Negru, gri
Pana la 5 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu aluminiu, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Weber ofera gratare pe gaz pentru gatire rapida si control temperatura cat mai buna. Gratarul pe gaz Weber Q 2000 este un model portabil cu masute laterale pliabile pentru un transport cat mai usor, ofera o suprafata de gatire generoasa cu un grill de fonta cu email de portelan pentru a nu se prinde preparatele si a le gati cat mai bine. Incepe prin a invata sa devi un master-chef gatind la iesirile in familie la camping. Atentie!!! Butelia de gaz nu este inclusa, se comanda separat.
Picioruse din fibra de sticla invelita in nylon rezistenta la temperaturi ridicate
66.1 x 130.6 x 61.8 cm
Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Gratare WEBER
Comanda
Incorrect please try again
×