Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Spirit II E-210 GBS ...

Individual
Weber
113 cm
69 cm
1
51 X 46 cm
122 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul pe gaz Weber vine dotat cu sistemul G4S astfel ofera: dispozitiv aprindere electronica, bare de aromatizare, sistem pentru eliminare grasime si arzatoare de inalta performanta. Gratarul are inaltime ideala pentru gatire, suport pe roti, ce ii ofera o deplasare usoara si masute laterale pentru lucru. Atentie!!! Masa din partea stanga este pliabila pentru a economisi spatiu.
Grill cu 2 arzatoare pe gaz, sistem de aprindere E2i, suport, spatiu pentru depozitare, masute laterale de lucru, regulator de gaz si furtun.
2
7,9 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistemul electronic E2i care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
45 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Grill-ul Spirit II E-210 GBS este produsul ce revolutioneaza gatitul, fiind usor de folosit cat si practic. Gratarul pe gaz Weber poti gati cu grilajul GBS (Gourmet BBQ System) oferind o gama larga de optiuni pentru gatire: poti scoate grilajul circular, astfel poti transforma gratarul in prajitor de pui, ceaun, piatra de pizza sau wok. Chiar daca este un BBQ pe gaz, preparatele pot avea gustul aromat de fum precum un BBQ pe carbuni, fiind prevazut cu sistemul Weber Flavorizer. Bun venit in familia Weber, unde tehnologia si tehnicile de gatire se intalnesc, oferind astfel cele mai inalte rezultate.
Picioare cu roti.
145 x 122 x 66 cm
Pret: 3085 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×