Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Spirit GBS SP-335 ...

Individual
Weber
115.6 cm
61 cm
2
60 X 45 cm
132.1 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul vine prevazut cu un arzator suplimentar in partea stanga ce iti usureaza pregatirea unei garnituri sau a unui sos pentru preparatele delicioase gatite pe grill. Sistemul GBS iti asigura performanta inalta prin arzatoare din otel inoxidabil, aprindere crossover de la buton, tavita pentru colectare grasime si bare pentru aromatizare. Pentru setare temperatura optima de gatit, este prevazut cu termometru incorporat in capac. Suport pe picioare cu roti pentru o deplasare usoara, cat si o inaltime optima pentru gatit.
3 arzatoare inox, bare aromatizare, 1 arzator lateral, raft pentru gatire pe doua niveluri, masute laterale, suport ustensile, roti, furtun si regulator gaz.
4
15 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
66 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratar pe gaz Weber Spirit GBS SP-335 Premium, modelul care revolutioneaza bucataria prin tehnologii de ultima generatie. Grill-ul cu doua suprafete de gatit, una laterala pentru prepararea unei garnituri si suprafata principala din 3 arzatoare de inox reglabile. Grila GBS iti ofera variante diferite de gatire, precum si transformare in cuptor pentru pizza. Spatiu pentru depozitare cu dulapior si suport pentru butelie. Cu acest grill vei putea gati ca un master-chef la tine acasa.
Picioare cu roti.
160.1 x 132.1 x 81.3 cm
Pret: 5603 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×