Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Spirit EPX-335 + ...

Individual
Weber
116 cm
61 cm
1
61 x 45 cm
126 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul pe gaz Weber vine dotat cu sistemul GBS astfel ofera: dispozitiv aprindere electronica, bare de aromatizare, sistem pentru eliminare grasime si arzatoare de inalta performanta. Buton rosu pentru o putere mare de ardere. Sistemul Weber Connect ce iti permite in timp real sa te conectezi pe telefon si sa setezi temperatura optima pentru gatire, anuntand printr-o notificare cand grill-ul a ajuns la temperatura setata.
Termometru cu reglaj incorporat, gratar otel, tava acumulare reziduri, suport cu spatiu pentru depozitare si masute laterale, roti rezistente la intemperii.
3
9,4 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
56 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratare pe gaz Weber, model Spirit EPX-335, este coneput pe tehnologii de ultima generatie, reusind sa iti ofere o experienta culinara de restaurant chiar la tine acasa. Grill cu 3 arzatoare din inox rezistente si reglabile, terometrul incorporat cu functia Weber Connect prin bluetooth se conecteaza direct la telefon. Suportul elegant pentru butelie cat si spatiu pentru depozitare. Butonul rosu ofera o putere de ardere mai mare. Testeaza master chef-ul din tine si creeaza-ti amintiri.
Picioare cu roti.
160 x 126 x 81 cm
Pret: 6221 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×