Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz SPIRIT E-325 GBS + ...

Individual
Weber
116 cm
61 cm
2
60 x 45 cm
126 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul SPIRIT E-325 GBS vine prevazut cu un arzator suplimentar in partea stanga ce iti usureaza pregatirea unei garnituri sau a unui sos pentru preparatele delicioase gatite pe grill. Sistemul GBS iti asigura performanta inalta prin arzatoare din otel inoxidabil, aprindere crossover de la buton, tavita pentru colectare grasime si bare pentru aromatizare. Pentru setare temperatura optima de gatit, este prevazut cu termometru incorporat in capac. Suport pe picioare cu roti pentru o deplasare usoara, cat si o inaltime optima pentru gatit.
3 arzatoare inox, bare aromatizare, 1 arzator lateral, raft pentru gatire pe doua nivele, masuta laterale, suport ustensile si sistem iGrill, roti, furtun si regulator gaz.
4
12,8 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
60 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Alege gratarele pe gaz Weber, modele profesionale care te vor face sa devi un master-chef la tine acasa. Gratarul SPIRIT E-325 GBS este un model cu o suprafata mare de gatit si totusi vine prevazut suplimentar cu un arzator separat pentru a gati in paralel garnitura sau sosul perfect pentru preparatul tau. Prevazut cu sistem Gourmet BBQ poti inlocui grill-ul de gatit si sa il transformi in prajitor carne, piatra de pizza sau multe alte functii. Capacul prevazut un maner din inox elegant si usor de actionat, ce inchide etans pentru a mentine temperatura dorita. Nu mai sta pe ganduri, aranjeaza terasa, strange-ti familia si petrece o dupa-masa minunata cu preparatele delicioase gatite de tine.
Picioare cu roti.
160 x 126 x 61 cm
Pret: 4574 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×