Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz SPIRIT E-315 GBS + ...

Individual
Weber
116 cm
61 cm
1
60 x 45 cm
126 cm
La butelie pe gaz.
1
Weber vine dotat cu sistemul GBS astfel ofera: dispozitiv aprindere electronica, bare de aromatizare, sistem pentru eliminarea grasimilor si arzatoare de inalta performanta. Suport lateral pentru ca ustensilele de gatit sa fie la indemana. Gratarul are inaltime ideala pentru gatire, suport pe roti, ce ii ofera o deplasare usoara si masute laterale pentru lucru.
3 arzatoare inox, bare aromatizare, raft pentru gatire pe doua niveluri, masuta laterale, suport ustensile, roti, furtun si regulator gaz.
2
9,4 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
58 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Weber grill pe gaz model SPIRIT E-315 GBS, este produsul care iti testeaza limitele la maxim. Acest grill iti ofera posibilitatea de a gati suculent si a afuma preparatele prin sistemele Gourmet BBQ si Weber Flavorizer. Fara a face mult deranj acest grill se incinge repede si iti permite reglarea flacari pentru prajire, gatire sau coacere. Pune mana pe cartea de bucate si incepe sa ii rasfeti pe cei din jur cu preparate gatite in stiluri diferite, chiar de tine.
Picioare cu roti.
160 x 126 x 81 cm
Pret: 4207 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×