Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz SPIRIT E-215 GBS + ...

Individual
Weber
116 cm
61 cm
1
52 X 45 cm
121 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul pe gaz Weber vine dotat cu sistemul G4S astfel ofera: dispozitiv aprindere electronica, bare de aromatizare, sistem pentru eliminarea grasimilor si arzatoare de inalta performanta. Suport lateral pentru ca ustensilele de gatit sa fie la indemana. Gratarul are inaltime ideala pentru gatire, suport pe roti, ce ii ofera o deplasare usoara si masute laterale pentru lucru.
2 arzatoare inox, bare aromatizare, raft pentru gatire pe doua nivele, masuta laterale, suport ustensile, roti.
2
7,8 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
53 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratarul pe gaz SPIRIT E-215 GBS, este produsul perfect ce se incadreaza in orice spatiu fie la bloc pe balcon sau la casa in terasa sau gradina. Acest grill iti ofera posibilitatea de a gati suculent si de a afuma preparatele prin sistemele Gourmet BBQ si Weber Flavorizer. Fara a face mult deranj acest grill se incinge repede si iti permite reglarea flacari pentru prajire, gatire sau coacere. Pune mana pe cartea de bucate si incepe sa ii rasfeti pe cei din jur cu preparate gatite in stiluri diferite chiar de tine.
Picioare cu roti.
160 x 121 x 81 cm
Pret: 3347 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×