Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Spirit Classic E-210 ...

Individual
Weber
115.6 cm
61 cm
1
52 X 45 cm
127 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul pe gaz Weber vine dotat cu dispozitiv aprindere electronica, sistem pentru eliminare grasime cu tavita si arzatoare de inalta performanta. Suport lateral pentru ca ustensilele de gatit sa fie la indemana. Gratarul are inaltime ideala pentru gatire, suport pe roti, ce ii ofera o deplasare usoara si masute laterale pliabile pentru lucru.
Reglaj temperatura
Mese laterale rabatabile, roti directionale cu blocare, role antiintemperie, carlige pentru ustensile, spatiu depozitare, bare aromatizare emailate, termometru integrat, arzatoare inox.
2
8.8 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
46.4 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul pe gaz Weber Spirit E-210 Classic, este un gratar modern, usor de transportat si de manevrat, datorita dimensiuniilor acestuia si suportului cu roti din dotare, fiind ideal pentru gradina, terasa semi-deschisa sau chiar balcon. Gratarul functioneaza cu butelie de gaz si aprindere electrica, cu sistem crossover iar pentru un control optim al temperaturii, acesta dispune de butoane de reglaj al flacarii si termometru integrat. Gratarul vine accesorizat si cu bare de aromatizare emailate, ce fac ca utlizarea acestuia sa fie o experienta culinara deosebita.
Cadru cu roti
160.1 x 127 x 81.3 cm
Pret: 3337 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×