Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Q3200 + Grilaj ...

Individual
Weber
145 cm
57 cm
1
63 X 45 cm
1
Gratarele portabile moderne sunt prevazute cu: termometru incorporat pentru setare temperatura de gatire, sistem de aprindere rapida, suport tip carucior cu picioare pe roti pentru o manevrare usoara, raftul de jos iti ofera posibilitatea de a depozita diverse lucruri, suport de ustensile pentru a fi la indemana, buton pentru reglaj debit de gaz.
Sistem de aprindere, capac cu maner, suport pe roti, masute laterale, buton pentru reglaj debit de gaz si furtun cu regulator de gaz.
2
6,3 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
40 kg
Negru
Pana la 5 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi inalte si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratar pe gaz Weber Q 3200 cu suport tip carucior, ce ofera o inaltime optima de lucru. Perfect pentru terasa sau balcon la bloc, grill-ul prevazut cu doua arzatoare reglabile ce permit controlul optim al temperaturii de a gati slow cooking. Spatiul pentru depozitare si masutele laterale iti vor fi ajutorul perfect pentru a iti oferi la indemana tot ce ai nevoie pentru a fi mereu atent la preparatul tau. Atentie!!! Butelia de gaz nu este inclusa, se comanda separat.
Picioare cu roti.
Pret: 2982 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×