Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Genesis II EP-435 ...

Individual
Weber
120 cm
74 cm
2
86 x 48 cm
166 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul pe gaz Weber vine dotat cu sistemul G4S astfel ofera: dispozitiv aprindere electronica, bare de aromatizare, sistem pentru eliminarea grasimilor si arzatoare de inalta performanta. Tot odata este compatibil cu sistemul iGrill3 ce se poate conecta prin Bluetooth la telefon pentru a urmari temperatura in timp real. Gratarul are inaltime ideala pentru gatire, raft de incalzire sub capac Tuck-away, suport pe roti, ce ii ofera o deplasare usoara si masute laterale pentru lucru.
Grill cu 4 arzatoare pe gaz, sistem de aprindere, suport, spatiu pentru depozitare, masute laterale de lucru, in partea dreapta un arzator suplimentar, regulator de gaz si furtun.
5
14 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
95 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Weber iti ofera gratar pe gaz Genesis II EP-435 GBS model profesional cu dimensiuni mari, pentru evenimente la gradina. Cu acest grill poti pregati separat garnitura sau sosul fiind gatite pe ochiul suplimentar, compatibil cu sistemul iGrill3 care iti va usura munca prin setarea temperaturii si a timpului de gatit (optional). Pe grill-urile Weber pe gaz poti chiar afuma cu sistemul Weber Flavorizer, usor de intretinut cu tavita pentru colectare a grasimii si aprindere rapida de la buton. Nu mai sta pe ganduri, pregateste carnea si porneste a creea experiente culinare de neuitat.
Picioare cu roti.
158 x 166 x 79 cm
Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Gratare WEBER
Comanda
Incorrect please try again
×