Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Genesis II E-310 ...

Weber
120 cm
74 cm
1
68 X 48 cm
150 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul pe gaz Weber vine dotat cu sistemul G4S astfel ofera: dispozitiv aprindere electronica, bare de aromatizare, sistem pentru eliminarea grasimilor si arzatoare de inalta performanta. Tot odata este compatibil cu sistemul iGrill3 ce se poate conecta prin Bluetooth la telefon pentru a urmari temperatura in timp real. Gratarul are inaltime ideala pentru gatire, raft de incalzire sub capac Tuck-away, suport pe roti, ce ii ofera o deplasare usoara si masute laterale pentru lucru.
Grill cu 3 arzatoare pe gaz, sistem de aprindere, suport, spatiu pentru depozitare, masute laterale de lucru, regulator de gaz si furtun.
3
11,5 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistemul electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, astfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
76 kg
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Alege gratarul pe gaz Genesis II E-310 Negru, cu acest model vei avea cel mai performant grill de la Weber. Chiar daca este pe gaz cu sistemul Weber Flavorizer poti afuma si aromatiza preparatele cum doresti tu, BBQ-ul GBS (Gourmet BBQ System) iti ofera posibilitatea de a gati slow cook, praji sau chiar a coace pe acest gratar. Arzatoarele reglabile iti permit incalzirea spatiului de gatit doar pe jumatate, este un produs reglabil ce se pliaza pentru orice stil de gatit.
Picioare cu roti.
158 x 150 x 79 cm
Pret: 5807 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×