Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Genesis EX-335 - ...

Individual
Weber
157 cm
68 cm
2
68 x 48 cm
123 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul vine prevazut cu un arzator suplimentar in partea stanga ce iti usureaza pregatirea unei garnituri sau a unui sos pentru preparatele delicioase gatite pe grill. Weber Crafter este un spatiu pentru depozitare acceosrii grill. Sistemul GBS iti asigura performanta inalta prin arzatoare din otel inoxidabil, aprindere crossover de la buton, tavita pentru colectare grasime si bare pentru aromatizare. Lumini interioare, aprinse de un buton din capatul manerului, pentru vizibilitate buna. Pentru setare temperatura optima de gatit, este prevazut cu termometru incorporat in capac. Suport pe picioare cu roti pentru o deplasare usoara, cat si o inaltime optima pentru gatit.
3 arzatoare inox, bare aromatizare, 1 arzator lateral, raft pentru gatire pe doua niveluri, sistem Weber Connect, masuta laterala, suport ustensile, roti, furtun si regulator gaz.
4
14 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
68 kg
Negru
Pana la 12 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Alege gratarul pe gaz Genesis EX-335, este perfect pentru a deveni un master-chef adevarat. Acest grill vine cu cele mai performante tehnologii si metode pentru gatit. Sistemele Weber Gourmet BBQ, GBS, Weber Connect si Weber Crafter, toate puse sa functioneze impreuna iti vor oferi experiente de neuitat. Pe acest grill poti gati fara probleme sau coace o pizza, datorita sistemului de conectare la telefon pentru setare temperatura si timp de gatire, iar tot odata grila Gourmet BBQ ce poate transforma grill-ul in cuptor sau chiar rotisor. Cu un buton rosu pentru o putere mare de ardere si gatire rapida. Cu Weber poti sa iti testezi limitele la maxim.
Picioare cu roti.
157,48 x 78,74 x 160,02
Pret: 10305 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×