Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Genesis EX-325s - ...

Individual
Weber
158 cm
68 cm
1
68 x 48 cm
123 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul pe gaz Weber vine dotat cu sistemul GBS astfel ofera: dispozitiv aprindere electronica, bare de aromatizare, sistem pentru eliminarea grasimilor si arzatoare de inalta performanta. Sistemul Weber Connect ce iti permite in timp real sa te conectezi pe telefon si sa setezi temperatura optima pentru gatire, anuntand printr-o notificare cand grill-ul a ajuns la temperatura setata.
Termometru cu reglaj incorporat, maner, capac cu protectie, gratar de otel, tava acumulare reziduri, suport cu spatiu pentru depozitare, masute laterale, roti rezistente la intemperii.
3
14 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
68 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratare pe gaz Genesis EX-325s de la producatorul Weber, modele profesionale atat pentru gradina la casa cat si pentru restaurante. Doresti sa gatesti o carne medium, rare sau chiar bine facuta? Atunci sistemul Weber Connect iti ofera aceasta posibilitate chiar din telefon, acesta se conecteaza prin bluetooth sau wi-fi si iti permite sa setezi temperatura dar si timpul de gatire fara a intervenit asupra grill-ului. Gratarul are spatiu pentru depozitare cu usa tip dulapior si suport pentru ustensile. Capacul fiind inalt iti ofera prin sistemul Gourmet BBQ sa modifici grill-ul si sa il transformi in cuptor olandez pentru gatire. Esti pasionat de bucatarie, atunci alegeti bine retetele de gatit, deoarece vei putea sa experimentezi orice fel de mancare pe gratarele de la Weber.
Picioare cu roti.
157 x 78 x 160 cm
Pret: 9049 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×