Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Genesis EPX-435 - ...

Individual
Weber
174 cm
79 cm
2
84 x 48 cm
123 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul vine prevazut cu un arzator suplimentar in partea stanga ce iti usureaza pregatirea unei garnituri sau a unui sos pentru preparatele delicioase gatite pe grill. Weber Crafter este un spatiu pentru depozitarea accesoriilor grill. Sistemul GBS iti asigura performanta inalta prin arzatoare din otel inoxidabil, aprindere crossover de la buton, tavita pentru colectarea grasimilor si bare pentru aromatizare. Pentru setare temperatura optima de gatit, este prevazut cu sistem Weber Connect. Suport pe picioare cu roti pentru o deplasare usoara, cat si o inaltime optima pentru gatit.
4 arzatoare inox, bare aromatizare, 1 arzator lateral, raft pentru gatire pe doua niveluri, sistem Weber Connect, masuta laterala, suport ustensile, roti, furtun si regulator gaz.
5
17,6 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
89 kg
Negru, Inox
Pana la 12 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratare pe gaz Genesis EPX-435 de la producatorul Weber, modele profesionale atat pentru gradina la casa cat si pentru restaurante. Doresti sa gatesti o carne medium, rare sau chiar bine facuta? Atunci sistemul Weber Connect iti ofera aceasta posibilitate chiar din telefon, acesta se conecteaza prin bluetooth sau wi-fi, ce iti permite a seta temperatura si timpul de gatire fara a intervenit asupra grill-ului. Spatiul pentru depozitare cu usa tip dulapior si suport pentru ustensile pentru a fi la indemana tot ceea ce ai nevoie. Capacul fiind inalt iti ofera prin sistemul Gourmet BBQ sa modifici grill-ul si sa il transformi in cuptor olandez pentru gatire. Esti pasionat de bucatarie, atunci alegeti bine retetele de gatit, deoarece vei putea sa experimentezi orice fel de mancare pe gratarele de la Weber.
Picioare cu roti.
174 x 79 x 160 cm
Pret: 12429 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×