Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Genesis EPX-335 - ...

Individual
Weber
157.5 cm
68.6 cm
2
68 x 48 cm
123.2 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul vine prevazut cu un arzator suplimentar in partea stanga ce iti usureaza pregatirea unei garnituri sau a unui sos pentru preparatele delicioase gatite pe grill. Weber Crafter este un spatiu pentru depozitare acceosrii grill. Sistemul GBS iti asigura performanta inalta prin arzatoare din otel inoxidabil, aprindere crossover de la buton, tavita pentru colectare grasime si bare pentru aromatizare. Lumini interioare, aprinse de un buton din capatul manerului, pentru vizibiliatate buna. Pentru setare temperatura optima de gatit, este prevazut cu termometru incorporat in capac. Suport pe picioare cu roti pentru o deplasare usoara, cat si o inaltime optima pentru gatit.
3 arzatoare inox, bare aromatizare, 1 arzator lateral, raft pentru gatire pe doua niveluri, sistem Weber Connect, masuta laterala, suport ustensile, roti, furtun si regulator gaz.
4
14 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
68 kg
Negru, Inox
Pana la 12 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Weber ofera cele mai performante gratare pe gaz, pentru cele mai bune preparate fie la grill sau chiar la cuptor cu ajutorul sistemului de gatire Grourmet BBQ. Grill cu termometru digital ce se conecteaza la telefon prin Weber Connect, pentru a seta timpul si temperatura in gratar. Un plus ce il ofera Genesis EPX-335 sunt luminile interioare pentru o vizibiliatea mult mai buna. Este un model complet pentru gradina sau terasa, cu spatiu pentru depozitare, arzator suplimentar de gatire. Nu mai sta, porneste grill-ul si testeaza-ti limitele.
Picioare cu roti.
157.5 x 78.7 x 160 cm
Pret: 10864 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×