Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Genesis E325S + ...

Individual
Weber
123.2 cm
68.6 cm
1
68 x 48 cm
157.7 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul pe gaz Weber vine dotat cu dispozitiv aprindere electronica, sistem pentru eliminarea grasimilor cu tavita si arzatoare de inalta performanta. Suport lateral pentru ca ustensilele de gatit sa fie la indemana. Gratarul are inaltime ideala pentru gatire, suport pe roti, ce ii ofera o deplasare usoara si masute laterale pentru lucru. Atentie!!! Masa din partea stanga este pliabila pentru a economisi spatiu.
Grill cu 3 arzatoare pe gaz, sistem de aprindere, suport, spatiu pentru depozitare, masute laterale de lucru, regulator de gaz si furtun.
3
11,4 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
68 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Weber iti ofera posibilitatea de a iti testa toate limitele de master-chef la tine acasa. Gratare pe gaz cu diferite dimensiuni, modelul Genesis E325S ofera o suprafata mare pentru gatire, cu trei arzatoare reglabile ce se aprind prin actionarea unui singur buton, ce il face perfect pentru petreceri sau evenimente la gradina. Capacul fiind inalt ofera loc pentru multiple accesorii de gatit cat si functii, pe acest grill se poate folosi tip rotisor sau cuptor olandez. Acesta este prevazut cu sistem Weber Flavorize ce poate oferi gustul fumului de la un gratar clasic pe carbuni, astfel prepatarele vor fi aromatizate si perfect gatite. Nu mai sta pe ganduri, imbraca sortul, porneste gratarul pe gaz si experimenteaza cele mai delicioase preparate. Spor la treaba!
Picioare cu roti.
157.5 x 78.7 x 160 cm
Pret: 7412 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×