Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz Genesis E-435 + ...

Individual
Weber
174 cm
79 cm
2
86 x 48 cm
122 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul vine prevazut cu un arzator suplimentar in partea stanga ce iti usureaza pregatirea unei garnituri sau a unui sos pentru preparatele delicioase gatite pe grill. Weber Crafter este un spatiu pentru depozitare acceosrii grill. Sistemul GBS iti asigura performanta inalta prin arzatoare din otel inoxidabil, aprindere crossover de la buton, tavita pentru colectarea grasimilor si bare pentru aromatizare. Pentru setare temperatura optima de gatit, este prevazut cu termometru incorporat in capac. Suport pe picioare cu roti pentru o deplasare usoara, cat si o inaltime optima pentru gatit.
4 arzatoare inox, bare aromatizare, 1 arzator lateral, raft pentru gatire pe doua niveluri, masuta laterale, suport ustensile, roti, furtun si regulator gaz.
5
17,6 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
89 kg
Negru, Inox
Pana la 12 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratare pe gaz Genesis E-435, prevazute cu sistem Weber Crafter de grill-uri modulare. Varianta profesionala cu suprafata mare pentru gatit cat si un ochi suplimentar pentru incalzire sau preparare garnitura. Acest grill iti ofera suport pentru ustensile, spatiu depozitare si termometru incorporat in capac pentru reglare temperatura optima de gatit. Butonul rosu este pentru o putere mai mare de ardere, perfect pentru prajire. Grill perfect pentru o intalnire cu toata familia la gradina.
Picioare cu roti.
174 x 79 x 160 cm
Pret: 10305 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×