Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz GBS Spirit II E-320 ...

Individual
Weber
113 cm
69 cm
2
60 X 44 cm
132 cm
La butelie pe gaz.
1
Weber vine dotat cu sistemul GBS astfel ofera: dispozitiv aprindere electronica, bare de aromatizare, sistem pentru eliminarea grasimilor si arzatoare de inalta performanta. Un arzator suplimentar pe masuta laterala din dreapta, pentru a iti oferi un spatiu mai mare de lucru. Compatibil cu sistem de monitorizare temperatura i Grill. Suport lateral pentru ca ustensilele de gatit sa fie la indemana. Gratarul are inaltime ideala pentru gatire, suport pe roti, ce ii ofera o deplasare usoara si masute laterale pentru lucru.
3 arzatoare inox, 1 arzator lateral, bare aromatizare, raft pentru gatire pe doua niveluri, masuta laterale, suport ustensile, roti, furtun si regulator gaz.
4
8,6 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
39 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Pregateste-ti cele mai bune tehnici si retete, deoarece gratar-ul pe gaz GBS Spirit II E-320, iti ofera posibilitatea de a gati suculent si de a afuma preparatele prin sistemele Gourmet BBQ si Weber Flavorizer. Vine cu un ochi suplimentar pentru gatire pe masuta laterala din dreapta, care te va ajuta la incalzirea sau chiar gatirea unei garnituri sau sos. Cu acest grill si cu temele facute vei reusi sa impresionezi toti invitatii.
Picioare cu roti.
145 x 132 x 66 cm
Pret: 4157 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×