Bioseminee
0377101569

Gratar pe gaz E-335 - Negru + ...

Individual
Weber
157.5 cm
68.6 cm
2
68 x 48 cm
123.2 cm
La butelie pe gaz.
1
Gratarul vine prevazut cu un arzator suplimentar in partea stanga ce iti usureaza pregatirea unei garnituri sau a unui sos pentru preparatele delicioase gatite pe grill. Weber Crafter este un spatiu pentru depozitare acceosrii grill. Sistemul GBS iti asigura performanta inalta prin arzatoare din otel inoxidabil, aprindere crossover de la buton, tavita pentru colectare grasime si bare pentru aromatizare. Pentru setare temperatura optima de gatit, este prevazut cu termometru incorporat in capac. Suport pe picioare cu roti pentru o deplasare usoara, cat si o inaltime optima pentru gatit.
3 arzatoare inox, bare aromatizare, 1 arzator lateral, raf de incalzire, masuta laterala, suport ustensile, roti, furtun si regulator gaz.
3
14 kW
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton , porneste o scanteie la arzatorul pe gaz , altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
Da
68 kg
Negru
Pana la 12 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
WEBER - Gratar pe gaz E-335 este varianta perfecta pentru a incerca cele mai bune retete si tehnici de master chef. Gratar cu un capac inalt ce iti ofera posibilitatea de a transforma in rotisor sau cuptor pentru pizza.Este prevazut cu sistem Weber Crafted pentru depozitare accesorii Weber, ce il face special este faptul ca are un arzator suplimentar ce te va ajuta la gatirea unei garnituri pentru preparatele tale gustoase de pe grill.
Picioare cu roti.
157.5 x 78.7 x 160 cm
Pret: 8802 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×