Bioseminee
0377101569

Gratar Original Kettle E-5730 de ...

Individual
Weber
107 cm
67 cm
57 cm
65 cm
1
Gratarul este dotat cu sistem reglare al tirajului, incorporat in capacul acestuia pentru un control bun al temperaturii cat si cu sistem de curatare al rezidurilor One-Touch, prin actionarea caruia cenusa si rezidurile cad in tavita de colectare, cuva gratarului ramane astfel curata si raft in partea de jos pentru a intari suportul pe roti.
Capac si cuva din otel emailat, maner capac cu protectie, maner lateral, gratar otel, cupa pentru masurarea cantitatii de carbuni sau bricheti, tava acumulare reziduri, suport tip trepied, roti rezistente la intemperii.
Se utilizeaza cupa de aprindere a carbunilor si pastilele de aprindere.
17.5 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratarul Original Kettle, dispune de maner lateral si suport tip trepied cu roti care ajuta la montarea si manevrarea cat mai usoara a acestuia. Gratarul vine accesorizat cu colector de cenusa rezistent la ruginire si raft din inox pentru depozitare. Acesta ofera o suprafata generoasa de gatit, sistem de tiraj situat in partea inferioara si in capac, termometru integrat pentru control optim al temperaturii, fiind astfel posibila pregatirea unei varietati mari de preparate. Datorita dimensiuni generoase a grill-ului poti frige hamburgeri, porumb si toate garniturile deodata.
Picioare cu roti.
92 x 65 x 78 cm
Pret: 1474 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×