Bioseminee
0377101569

Gratar carbuni Performer GBS de 57 ...

Individual
Weber
110.5 cm
73.7 cm
1
57 cm
106.7 cm
Doar cu carbuni sau bricheti!
1
Gratarul este dotat cu sistem reglare al tirajului, suport iGrill ce se leaga la telefon, pentru un control bun al temperaturii, cat si cu sistem de curatare al rezidurilor, One-Touch, prin actionarea caruia cenusa si rezidurile cad in tavita de colectare, cuva gratarului ramane astfel curata, capacul cu balama din otel inoxidabil pentru o deschidere usoara, grila de gatire Gourmet BBQ si raft in partea de jos pentru a intari suportul pe roti.
Capac si cuva din otel emailat, suport iGrill, maner capac cu protectie, gratar otel, tava acumulare reziduri, suport tip trepied, roti rezistente la intemperii.
Nu
35 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratarul Performer GBS pe carbuni si suport pe roti cu masa pliabila de lucru, este perfect pentru experiente culinare de neuitat intr-o bucatarie de vara. Acest grill vine cu o suprafata mare de gatit, un sistem Gourmet BBQ, pe langa aceasta functie este prevazut cu suport iGrill 2 sau iGrill Mini fiind usor de folosit pentru a indica temperatura exacta pentru cele mai bune rezultate. Datorita sistemelor performante oferite de Weber puteti gati sau afuma preparatele cu cea mai buna aerisire, capac cu termometru, manere si suport Tuck-Away si nu in ultimul rand sistemul de curatare cenusa One-Touch de la Weber ofera confort si este usor de folosit.
Picioare cu roti.
Pret: 2510 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×