Bioseminee
0377101569

Gratar carbuni Performer Deluxe ...

Individual
Weber
110.5 cm
76.2 cm
1
57 cm
121.9 cm
Doar cu carbuni sau bricheti!
1
Gratarul este dotat cu un cronometru detasabil pentru control si o gatire perfecta, panou Touch-N-Go pentru aprindere pe gaz, sistem reglare al tirajului, suport iGrill ce se leaga la telefon, pentru un control bun al temperaturii, cat si cu sistem de curatare al rezidurilor, One-Touch, prin actionarea caruia cenusa si rezidurile cad in tavita de colectare, cuva gratarului ramane astfel curata, capacul cu balama din otel inoxidabil pentru o deschidere usoara, grila gatire Gourmet BBQ si raft in partea de jos pentru a intari suportul pe roti.
Panou Touch-N-Go pentru aprindere pe gaz carbuni, masa de lucru, capac si cuva din otel emailat, maner capac cu protectie, gratar otel, tava acumulare reziduri, suport tip trepied, roti rezistente la intemperii.
1
Se aprind carbunii cu ajutorul sistemului pe gaz Touch-N-Go, prin apasarea uni buton grillul va aprinde automat carbunii. Sau cu ajutorul cupei de aprindere carbunii se aprind si apoi se aseaza in cuva gratarului.
Da
35 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata. Nu vine prevazut cu cartus pe gaz pentru sistemul Touch-N-Go, se achizitioneaza separat.
Gratarul Performer Deluxe GBS pe carbuni si suport pe roti cu masa de lucru si sistem Touch-N-Go pentru aprinderea brichetilor automata pe gaz, este modelul perfect pentru experiente culinare de neuitat in gradina. Acest grill vine cu o suprafata mare de gatit, un sistem Gourmet BBQ, pe langa aceasta functie este prevazut cu suport iGrill 2 sau iGrill Mini fiind usor de folosit pentru a indica temperatura exacta pentru cele mai bune rezultate, cat si conometru detasabil pentru setarea timpului de gatit. Datorita sistemelor performante oferite de Weber puteti gati sau afuma preparatele cu cea mai buna aerisire, capac cu termometru, manere si suport Tuck-Away si nu in ultimul rand sistemul de curatare cenusa One-Touch de la Weber ofera confort si este usor de folosit.
Picioare cu roti.
Pret: 3531 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×