Bioseminee
0377101569

Gratar carbuni Original Kettle ...

Individual
Weber
107 cm
67 cm
57 cm
65 cm
Gratarul este dotat cu sistem reglare al tirajului, incorporat in capacul acestuia cat si in partea de jos a cuvei, pentru un control bun al temperaturii si tava pentru colectare a grasimii.
Capac si cuva din otel emailat, maner capac cu protectie, maner lateral, gratar otel, cupa pentru masurarea cantitatii de carbuni sau bricheti, tava acumulare reziduri, suport tip trepied, roti rezistente la intemperii.
Se utilizeaza cupa de aprindere a carbunilor si pastilele de aprindere.
16 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratarul pe carbuni Original Kettle, dispune de maner lateral si suport tip trepied cu roti care ajuta la montarea si manevrarea cat mai usoara a acestuia. Gratarul vine accesorizat cu colector de cenusa rezistent la ruginire si raft din inox pentru depozitare. Acesta ofera o suprafata generoasa de gatit, sistem de tiraj situat in partea inferioara si in capac si termometru integrat pentru control optim al temperaturii, fiind astfel posibila pregatirea unei varietati mari de preparate.
Picioare cu roti
92 x 65 x 78 cm
Pret: 1250 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×