Bioseminee
0377101569

Gratar carbuni Master-Touch 57cm ...

Individual
Weber
107 cm
72 cm
1
57 cm
65 cm
Doar cu carbuni sau bricheti!
1
Gratarul este dotat cu sistem reglare al tirajului, suport iGrill, pentru un control bun al temperaturii, cat si cu sistem de curatare al rezidurilor, One-Touch, prin actionarea caruia cenusa si rezidurile cad in tavita de colectare, cuva gratarului ramane astfel curata, suport capac Tuck-Away, grila de gatire Gourmet BBQ si raft in partea de jos pentru a intari suportul pe roti.
Capac si cuva din otel emailat, suport iGrill, maner capac cu protectie, gratar otel, tava acumulare reziduri, suport tip trepied, roti rezistente la intemperii.
Se aprind carbunii cu ajutorul cupei de aprindere, apoi se aseaza in cuva gratarului.
21 kg
Cenusiu
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratarul Master-Touch pe carbuni, ofera cea mai buna experienta de gatit. Acest grill vine cu un sistem Gourmet BBQ pentru a prepara la foc mic, pe langa aceasta functie este prevazut cu suport iGrill 2 sau iGrill Mini fiind usor de folosit pentru a indica temperatura exacta pentru cele mai bune rezultate. Datorita sistemelor performante oferite de Weber puteti gati sau afuma preparatele cu cea mai buna aerisire, capac cu termometru, manere si suport Tuck-Away si nu in ultimul rand sistemul de curatare cenusa One-Touch de la Weber ofera confort si este usor de folosit.
Picioare cu roti.
118 x 65 x 76 cm
Pret: 1709 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×