Bioseminee
0377101569

Gratar carbuni Compact Kettle 57 ...

Individual
Weber
98 cm
63 cm
1
57 cm
56 cm
1
Gratarul este dotat cu sistem reglare al tirajului, incorporat in capacul acestuia cat si in partea de jos a cuvei, pentru un control bun al temperaturii, tava pentru colectare a grasimii.
Capac si cuva din otel emailat, maner capac cu protectie, maner lateral, gratar otel, cupa pentru masurarea cantitatii de carbuni sau bricheti, tava acumulare reziduri, suport tip trepied, roti rezistente la intemperii
Se utilizeaza cupa de aprindere a carbunilor si pastilele de aprindere.
Da
14 kg
Negru
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratarul de gradina, Compact Kettle cu carbuni, dispune de maner lateral si suport cu roti, ce permit amplasare si manipularea acestuia cu un efort minim. Gratarul este echipat cu un raft din inox pentru depozitare si recipient de acumulare a rezidurilor. Acesta vine accesorizat si cu bol de masurare a brichetelor sau carbunilor, ce ajuta la controlarea consumului de combustibil. Gratarul ofera o suprafata generoasa de gatit si un control optim asupra temperaturii, datorita sistemului de tiraj din capacul si cuva acestuia, ce permit gatirea unei varietati mari de preparate.
Picioare cu roti
Pret: 841 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×