Bioseminee - Seminee Bio cu foc adevarat fara fum sau miros
Despre Bioseminee
0377101569

Despre Bioseminee

Bio Semineul a fost special conceput pentru spatiile in care amplasarea unui semineu traditional este imposibila din cauza anumitor factori si pentru clientii care nu doresc sa isi ocupe timpul in totalitate cu intretinerea unui semineu pe combustibil solid.
Bio Semineele sunt concepute pentru design si pentru a crea o ambianta placuta si calduroasa in orice spatiu.

Avantaje:
-Pretul redus
-Nu necesita cos de fum
-Nu emana fum si miros
-Foc adevarat
-Usor de intretinut

Semineele Bio functioneaza pe un combustibil lichid asa numit si bioetanol, combustibil 100% ecologic care nu emana gaze toxice prin ardere ca urmare nu necesita un cos de fum sau vreo sursa de ventilatie. Acesta poate fi montat in orice locuinta cu usurinta.

Avantajul fata de semineele electrice este acela de a avea o flacara adevarata in incapere experimentand o senzatie reala.

Bio semineul ofera un plus de design si ambianta fiecarei incaperi.

Exista doua tipuri de Seminee Bio :

1. Fixe - seminee care se aplica pe perete, se incastreaza in perete sau se monteaza pe podea.

2. Mobile - semineele care pot fi mutate cu usurina dintrun loc in altul. Aceste tipuri de seminee pot fi mutate chiar si in spatii deschise (terasa, gradina, balcon).

 

Semineele Bio se gasesc in mai multe forme si culori. Acestea pot fi AlbeNegreArginti/GranitAuriiInox sau Stejar(Cupru).

Bio Semineele pot fi compuse din diverse materiale precum: Otel, Inox, Sticla, MDF.

Alimentarea unui bio semineu se face doar cand rezervorul acestuia este rece este STRICT INTERZISA alimentarea acestuia in timpul arderii

Toate bio semineele din gama pe care o comercializam vin insotite de suruburi si dibluri de prindere.

Rezervoarele de ardere contin o vata speciala ceramica care influenteaza in mod direct arderea prelungind durata de ardere a combustibilului si oferind o ardere constanta.

DESCARCA CATALOGUL NOSTRU DE BIOSEMINEE: 

Intrebari Frecvente: 

Ce este Bioetanolul? 

Care sunt avantajele unui semineu Bio?
Un semineu bio este 100% ecologic si utilizeaza combustibil bio (etanol). Este usor de instalat, ideal pentru un apartament, casa sau mansarda, sau pentru balcon, terasa sau gradina. Ele pot fi usor de montate pe un perete, plasat intr-un spatiu deschis sau puse pe o masuta de cafea.

Am nevoie de un cos de fum? Emana gaze arse?
Un Biosemineu nu are nevoie de un cos de fum.
Bioetanolul arde curat si este non toxic, in timpul arderii elibereaza foarte putin dioxid de carbon, si vapori de apa, foarte asemanatoare cu o lumanare .

Unde pot plasa un Semineu Bio?
Bio Semineul poate fi montat in orice spatiu cu exceptia spatiilor cu un volum mai mic de 50 mc/ arzator.

Este usor de instalat un Biosemineu?
Semineele Bio sunt foarte usor de instalat . Acestea nu au nevoie de cos de fum, curent sau orice alta conexiune externa motiv pentru care acestea pot fi amplasate in orice spatiu. Semineele mobile sun usor de transportat, special concepute pentru a putea fi mutate in orice incapere.

Cum pot umple arzatorul si cat timp ar trebui sa astepte inainte de a umple din nou?
Veti turna cu atentie bioetanolul in arzator asigurandu-va ca lichidul nu se varsa pe langa sau da peste. Daca se intampla acest lucru, trebuie sa asteptati cateva minute pana cand lichidul varsat se evapora inainte de a aprinde arzatorul.
Atunci cand focul se stinge, trebuie sa asteptati pana cand arzatorul este rece ( + / - 10 minute ) inainte de al reumple.

Cum pot aprinde focul?
Pentru a aprinde focul, folositi o bricheta lunga sau chibrituri lungi.

Pot stinge semineu inainte sa se fi gatat combustibilul din arzator?
Da, focul poate fi oprit, chiar inainte de a se fi terminat combustibilul. Utilizati tija de reglaj din dotare pentru a opri arzatorul. Mai bine opriti focul decat sa il lasati nesupravegheat.

Care este capacitatea de incalzire a unui semineu bio?
In functie de dimensiunea camerei si tipul de semineu, acesta poate aduce un aport de 1 - 4 KW.

Cum pot curata arzatorul?
Arzatorul se poate decolora in timp din cauza caldurii. Acest lucru nu este iesit din comun. Intretinerea periodica va mentine culoarea initiala. Nu curatati cu apa sau in masina de spalat vase. Rezervorul poate fi curatat cu o laveta moale sau cu solutii speciale de curatat inoxul.

Pot sa gatesc mancare pe semineu?
Nu, semineu nu este un element de gatit.