Bioseminee - Ce este Bioetanolul
Ce este Bioetanolul
0377101569

Ce este Bioetanolul

Bioetanolul este alcool pur, numit si alcool etilic.

Bioetanolul sau doar "etanol" este o sursa de energie 100% bio si regenerabila, este produs din fermentarea de componente de zahar si amidon de plante, în principal, trestie de zahar si culturi, cum ar fi cereale, folosind drojdie.porumb, cartofi, lapte, orez, struguri sfecla ?i, recent sfecla, in functie de economia agricola a tarii.

Bioetanolul este folosit astazi pentru o varietate de scopuri: combinat cu benzina se obtine un combustibil extrem de durabil pentru industria de transport, este utilizat în industria de cosmetice si alte procese de fabricatie, si nu in ultimul rand se foloseste pe post de combustibil pentru a crea o flacari frumoase in Bio Semineele noastre.

Fara emisii nocive

Bioetanolul este realizat in intregime din produse biologicesi ofera, astfel, un impact neutru asupra mediului. Arderea bioetanol este absolut curata si genereaza numai vapori de caldura, apa si dioxid de carbon.

Dioxidul de carbon este absorbit de catre plante. Acesta este apoi prelucrat prin fotosinteza pentru a ajuta plantele sa creasca. Acest ciclu infinit de creare si ardere de energie face bioetanolul o sursa de combustibil neutru.

Eficienta energiei verzi

Deoarece arderea de bioetanol este curata Bio Semineele nu necesita cos de fum  astfel incat cea mai mare parte a caldurii generate de arderea de bioetanol ajunge sa ramana in camera motiv pentru care ardererea de bioetanol este atat de eficienta.