Bioseminee
0377101569

Rezervor Bio Combustibil XXL 93cm

5.4 cm
91.9 cm
Bioetanol Lichid
8 Kg
11.1 cm
Nu
1.4 l
1L de bio-combusticil maxim 2H
Recipientele sunt special concepute pentru a fi amplasate in semineele traditionale pe timp de vara, pentru a oferi o ambianta placuta atunci cand in semineu nu poate fi facut foc cu combustibil solid din cauza vremii calde sau a altor factori. Poate fi folosit si pe post de arzator la semineele bio?cu design unic, in cazul in care clientii nu opteaza pentru un Biosemineu prefabricat ci vor sa isi construiasca unul special.
Nu necesita cos de fum.Nu emana fum si miros.Foc adevarat.Usor de intretinut.
A nu se alimenta in timpul functionari,dupa ce flacara sa oprit, 5 min. se lasa pentru a se raci rezervorul , ulterior se poate alimenta. Necesita izolatie cand este incastrat in mobila. Distanta de un electorcasnic 30-40 cm.

Recipientele sunt special concepute pentru a fi amplasate fie in semineele traditionale pe timp de vara pentru a oferi o ambianta placuta atunci cand in semineu nu poate fi facut foc cu combustibil solid din cauza vremi calde sau a altor factori sau poate fi folosit si pe post de arzator la semineele bio cu design unic in cazul in care clientii nu opteaza pentru un Bio semineu prefabricat ci vor sa isi construiasca unlul special.
    
Material
: Inox + Otel
Capacitate: 2,5 l
ATENTIE!!  Recipientul nu va fi alimentat mai mult de 2/3 din capacitatea lui!

Pret: 950 Lei

Pretul include TVA

Pretul nu include taxa pentru transport

Pentru detalii contactati-ne la
0377101569 info@semineebio.ro

Comanda
Incorrect please try again
×